DJ-Matic bedrijfsinformatie

DJ-Matic werd in 2000 opgericht, door ondernemers uit de horecawereld. Vanuit hun eigen ervaring gingen zij op zoek naar innovatieve oplossingen voor geautomatiseerde achtergrondmuziek, en met succes. Binnen het jaar werd de eerste muziekcomputer op de horecabeurzen van Hasselt en Gent gelanceerd. In 2002 introduceerde DJ-Matic vervolgens, als eerste aanbieder, de mogelijkheid om de muziektracks via internet te downloaden.

De VJ-Matic of DJ-Matic Clips, waarmee het afspelen van videoclips en reclameboodschappen mogelijk werd, zag het licht in 2006.

Een hecht team medewerkers en uitstekende service hebben van DJ-Matic uiteindelijk de grootste aanbieder in België gemaakt. In 2007 werd de marktpositie van DJ-Matic verder uitgebreid door de overname van Encore Audio Media, de eerste leverancier van digitale muzieksystemen voor de horeca en de grootste innovator op de Nederlandse markt. Via haar dealernetwerk was Encore Audio Media ook al aanwezig op de Italiaanse en de Zwitserse markt.

De commerciële en technische expertise van beide bedrijven werd verenigd. Hierdoor groeide onder andere de muziekcollectie enorm. Onder het motto "Enjoy the music" bouwt DJ-Matic nu aan haar leiderspositie in de huidige markten, en breidt deze bovendien uit naar nieuwe toepassingsgebieden, zoals digitaal adverteren.

DJ-Matic blijft innovatief. DJ-Matic blijft pionier. Enjoy the music!

DJ-Matic is een officiële sponsor van het jeugd-wielerteam CT DJ-Matic Kortrijk en het jeugd-voetbalteam K Diegem Sport.

DJ-Matic bedrijfsinformatie

Partners

 • Bacardì-Martini

  Bacardì-Martini is onze belangrijkste internationale partner in advertising. Via het digitale platform van DJ-Matic bereikt Bacardí haar klanten "on the point of sale"; een win-win situatie voor zowel Bacardì als de horeca uitbater zelf.

 • LG Electronics

  LG Electronics is sinds een aantal jaren voor DJ-Matic de hoofdleverancier van beeldschermen. We kozen voor LG omwille van de beeldkwaliteit en de betrouwbaarheid.

 • World of Droids

  World of Droids is onderdeel van de DJ-Matic bedrijvengroep. Terwijl DJ-Matic zelf zich vooral richt op multimedia voor horeca en recreatie, biedt World of Droids narrowcasting oplossingen voor retail en ketens zoals Autogrill, Quick en Brussels Airlines.

 • De Persgroep

  De Persgroep is de uitgever van de dagbladen HLN en 7sur7. Het bedrijf is in België een belangrijke pionier op het gebied van digitale media. Samen met DJ-Matic leveren zij actueel nieuws in een goed leesbare en professionele format aan duizenden (horeca)zaken.

 • Meteovista

  Meteovista is de populairste weersite voor België. In samenwerking met Meteovista biedt DJ-Matic actuele weersverwachtingen in een aantrekkelijke format, die de klanten in hun zaak kunnen afspelen op een tweede scherm.

 • ST Audio

  ST Audio Service is onze partner voor verkoop van de nodige professionele audio-apparatuur die u nodig heeft in combinatie met DJ-Matic, zoals boxen, versterkers en belichting. ST Audio Service heeft 20 jaar ervaring en beschikt over een eigen hersteldienst.