Fitfactor - Duffel

 
Stijlvol en informatief

Fitfaktor is een ultramodern sportcentrum op de grens van Duffel en Lier. De zaak is voor iedereen toegankelijk en biedt een ruim aanbod aan individuele sportmogelijkheden en groepslessen voor alle leeftijden. Binnen heerst een ongedwongen sfeer, de vriendelijke medewerkers staan iedereen graag te woord en in de lounge bar voel je je snel op je gemak.

Fitfaktor is modern ingericht met grote ramen, hoge plafonds en veel licht. Toch behoudt de zaak een gezellige uitstraling. De eigenaars Peter en Iris vinden het belangrijk om voor zo veel mogelijk mensen een fijne plek te zijn om te komen sporten: zowel voor gevorderde sporters als voor beginners, of zelfs de allerjongsten in de lessen Kids Dance. Met zo’n brede doelgroep is het belangrijk dat de muziek heel divers is en dat deze snel aan een wisselend publiek kan worden aangepast. Met DJ-Matic lukt dat zonder moeite. Het DJ-Matic systeem verzorgt bovendien de muziek in verschillende ruimtes: fitness, lounge bar én kleedkamers.

Centraal boven zowel het onthaal als de lounge bar hangt een groot flatscreen. Dit flatscreen is gekoppeld aan het DJ-Matic multimedia systeem via de TVfunctie (DynaView). Fitfactor biedt een divers lessenpakket aan. Daarom is duidelijk communiceren over de groepslessen heel belangrijk; het succes van de les hangt er voor een deel van af! De zaakvoerders doen dit snel en efficiënt via de beeldschermen.  Daarnaast adverteren ze op de schermen voor eigen producten en evenementen. In samenwerking met verschillende sportverenigingen organiseert Fitfaktor namelijk sportieve evenementen, zoals fietstochten. Er is zelfs een compleet Fitfaktor wielertenue te bestellen!

Het centrum adverteert sinds kort ook voor bedrijven in de buurt. Die bedrijven leveren een mooie reclame-visual in JPEG-formaat aan, en Fitfaktor verkoopt hen de reclametijd. Daarnaast krijgt Fitfaktor van DJ-Matic automatisch reclame via internet op het scherm, waarvoor dan weer een leuke korting op het abonnement wordt verrekend: dat is dubbele winst!

DJ-Matic biedt overigens niet alleen reclame. In samenwerking met De Persgroep en Meteovista levert DJ-Matic ook actueel nieuws en weerberichten op het scherm; zonder bijkomende kosten.