Marktcafé Les Halles - Ieper

 
Adverteren met DJ-Matic werkt!

Marktcafé Les Halles ligt aan de Grote Markt in Ieper, vlakbij het museum “In Flanders Fields”. Je kunt er gezellig bijpraten in trendy kuipstoeltjes, of een heerlijke harburger eten in het brasserie-gedeelte (“Best burgers in town” volgens Tripadvisor!). Onlangs onderging de zaak een fikse verbouwing, zodat er nu capaciteit is voor 120 gasten, plus nog eens 80 plaatsen op het terras. Via Google maps kun je Les Halles nu ook virtueel bezoeken: klik hier voor de link.

 

 

 

 

 

Les Halles is een Grand Café dat zich richt op alle leeftijden vanaf ongeveer 20 jaar. De muziek moet daarom aangenaam zijn voor iedereen, én aangepast  naar gelang het moment van de dag. ’s Middags wordt Les Halles bijvoorbeeld vaak bezocht als tearoom door een wat ouder publiek. DJ-Matic voorziet dan rustige resto muziek. Naarmate de namiddag vordert wordt dat meer uptempo. Met de agenda in DJ-Matic is dit gemakkelijk te realiseren; genres en dynamische lijsten worden via de internet-updates vanzelf aangevuld met geschikte nummers. ’s Avonds worden meer dansbare top 50 hits gedraaid, voor een gezellige en energieke sfeer.

De beeldfunctie van DJ-Matic wordt in Les Halles gebruikt op vier beeldschermen, die telkens per twee aan de zijwanden bevestigd zijn. De schermen zijn heel handig voor het aankondigen van bijvoorbeeld het maandmenu, nieuws en foto’s; ook na de verbouwing blijft het oude vertrouwde interieur zo toch nog een beetje hangen. Moodclips, zoals het haardvuur, zijn klassiekers die ook bij Les Halles goed werken.

Les Halles vertoont met DJ-Matic via het internet reclame voor Bacardi-Martini op de beeldschermen. Gerant Pedro Ollevier is alvast enthousiast: “Die reclame werkt goed, onze klanten bestellen echt eerder.”