Midi Station - Brussel (BOXY)

 
Variatie en unieke DJ-sets

Midi Station – gelegen naast het Brusselse Zuidstation, nabij hartje Brussel – is tegelijk grandioos en intiem. Het interieur, getekend door de Belgisch-Portugese ontwerper en restaurateur Antoine Pinto, is een fijn staaltje moderne Barok en biedt een uniek decor aan een snelle zakenlunch overdag, of een meer gastronomische ervaring ‘s avonds. Daarnaast omvat de zaak nog een trendy bar, waar de feeërieke verlichting zich weerspiegelt in uw cocktail, en een luxueuze jazzy ‘cigar lounge’ met aangrenzende biljartruimte; de favoriete ontmoetingsplek van veel stedelijke globetrotters.

Het totaalaanbod van Midi Station is indrukwekkend: er is een oesterbar, een dansvloer, wintertuin en diverse privésalons voor professionele evenementen, vergaderingen of particuliere feestjes. De volledige zaak kan worden ingezet voor grootschalige evenementen tot wel 1.000 gasten. Midi gaat totaal voorbij aan de gangbare invulling van een stationsbuffet. De brasserie brengt lekker eten en genieten eindelijk terug naar de kosmopolitische stationsbuurt van Brussel, daar waar zowel de sfeer van Parijs, Amsterdam, Londen als Keulen hangt.

"Door de grote diversiteit van evenementen en cliënteel in onze zaak is het zeer belangrijk om telkens weer een gevarieerde, aangepaste muzikale achtergrond te kunnen bieden. Hier speelt het Boxy-systeem van DJ-Matic de hoofdrol. Tijdens de lunch, waar we tot 150 couverts bedienen, moet onze achtergrondmuziek elke dag anders en verfrissend zijn. We hebben immers heel wat vaste klanten, die in dezelfde week op verschillende dagen komen lunchen. Met Boxy is die variatie zeer makkelijk te realiseren en beheren. Het systeem wordt bovendien dagelijks geupdatet met nieuwe nummers; je krijgt zo altijd wel iets nieuws te horen," vertelt de enthousiaste General Manager Koen Vangoidsenhoven.

"Tijdens onze avonden op donderdag en vrijdag is het dan weer de bedoeling om lounge op te zetten en exclusieve DJ-sets te spelen, die je alleen kan terugvinden via het Boxy systeem van DJ-Matic. Na het diner wordt er dan weer luidere dansmuziek afgespeeld, zodanig dat er kan gedanst worden indien gewenst. Met DJ-Matic is er voor iedereen wat wils en het systeem is zeer gebruiksvriendelijk!"