Wasbar - Gent

 
Trendy jazz, blues en soul

Voor Wasbar moeten we eigenlijk een nieuwe categorie bedenken, want dit is een zaak met een heel uniek concept! Zoals de naam doet vermoeden kun je in de Wasbar allicht je was doen en bijkletsen tussen pot en pint, maar je kunt er ook je haar laten knippen of op je gemak surfen op het gratis wifi-netwerk. Door het winnen van het programma Topstarter heeft Wasbar daarnaast bewezen dat je met een slimme strategie en goede communicatie ook in deze tijd met een horecazaak succesvol kunt zijn.

Voor de zaakvoerders Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde was DJ-Matic al vanaf het begin de eerste keuze voor de achtergrondmuziek. Hun klanten zijn vooral young professionals en studenten; een kritisch publiek als het op muziek aankomt, dus trendy muziek in de juiste stijl is een absolute must. In Wasbar is de muziek afgestemd op het moment van de dag: ’s ochtends jazz, blues en soul, ’s avonds meer uptempo en funky muziek.

 

 

 

 

 

 

“Uit de boxen klinkt nu weer jazz, dan bebop of andere gezellige muziek die duidelijk aanwezig is in de zaak maar toch niet storend is. Je kan perfect met elkaar een gesprek voeren zonder dat je meteen de verhalen van je buren moet aanhoren. “                                                                                         Uit het artikel: “Wasbar: gezellig, hip en functioneel samen in één concept” – door Els S. op Gentblogt.be

Omdat Wasbar met wisselend barpersoneel werkt, is het belangrijk dat het kiezen en mixen van de muziek in een handomdraai gebeurt. Ook het vooraf instellen van een complete muziekagenda is bijzonder handig. De unieke en persoonlijke 24-uurs service van DJ-Matic biedt de zaak daarnaast de zekerheid van de juiste muziek op elk moment.