Lightspeed
Dankzij een officieel partnership tussen beide horeca toeleveranciers mag DJ-Matic nu ook digitale kassasystemen aan haar productportfolio toevoegen. Hiermee profileert zij zich steeds meer als one-stop-shop voor digitalisering binnen de horeca. De cloud kassatechnologie van Lightspeed biedt een kwalitatieve ervaring voor uw gasten.
Beheer uw voorraad, menu, personeel en tafels. Neem snel en accuraat bestellingen op met de iPad. De orders komen direct door in de keuken via de bonnenprinter of kitchen display. Lightspeed Restaurant biedt een efficiënt bestelproces en inzicht in verkoopdata & statistieken. Met meer dan 4.000 klanten is het Lightspeed kassasysteem een volledige managementtool voor de horeca, geschikt voor o.a. restaurants, café’s en hotels.

Intuïtief design

Door het gebruiksvriendelijke ontwerp kan iedere gebruiker vanaf de eerste dag al direct bestellingen opnemen en betalingen verwerken. Het design draagt bij aan een efficiënt werkproces en betere communicatie binnen het personeel. Het kassasysteem is flexibel en is volledig aan te passen naar de stijl van uw restaurant of café.
design

Vraag nu een gratis proefperiode aan

mail_outlinevraag aan

Flexibel

Pas uw menu gemakkelijk aan, waar u ook bent. Ook het vloerplan is tijdelijk of permanent aan te passen. Tafels of stoelen erbij schuiven? Of juist splitsen? Op uw kassasysteem schuiven ze zo mee. Het is niet nodig om tafelnummers te onthouden. De kassa is een visuele afspiegeling van het restaurant. Reken af per stoel of tafel, split en mail de rekening. Wat uw gasten ook van u vragen, u maakt het mogelijk met één druk op de knop. Statistieken, overal binnen handbereik Doordat u op elk apparaat toegang heeft tot uw reportages, heeft uw een constant real-time inzicht in wat er gebeurt in uw bedrijf. Krijg bijvoorbeeld notificaties wanneer bepaald ingrediënten of andere producten in uw voorraad op dreigen te raken. Wie van het personeel draait de meeste omzet? Dat is makkelijk te checken in de rapportering die weergeeft voor hoeveel omzet en tafels iemand verantwoordelijk is. Beheer uw volledige restaurant in de cloud en trakteer uw gasten op een uitmuntte service.
Lightspeed
mail_outlineneem direct contact op